Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Zalder Rex S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Perdea apa glass 200x100
1 lei
Brand
PA GS200100
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cascada, respectiv pelicula de apa se prelinge lin pe peretele de sticla transparenta sau mata,sau oglinda, aducand susurul, clipocitul apei, reflexiile de lumina de pe suprafata umeda a sticlei, in spatiul unde va fii amplasat.

Pe langa rolul incontestabil decorativ, are si rol de umidificator al aerului si de colectare a particolelor de praf din incapere, spatiu. Este un obiect feng shui care va fi un punct forte al spatiului unde va fi amplasat. Poate fi amplasat la intrari in institutii, parcuri, gradini, terase, sali de asteptare, holuri, sau chiar in living, bar sau restaurante. Dim de gabarit: 200x100cm + lacul de colectare 110x30x30cm Tensiunea de alimentare 220V Consum:60W Se poate placa cu plexy, dibond aluminiu, bronz, folie P.V.C. orice culoare sau imitatii de lemn. Poatefi luminat cu spoturi subacvatice sau cu leduri RGB programabile, dupa dorinta.

Transportul asigurat contracost in functie de distante.Perdelele de apa se pot viziona la linkul: YouTube link: http://www.youtube.com/watch?v=cTvY82ohOq8
Din Gura in Gura